jueves, 10 de mayo de 2007

T-5 PROGRAMARI I RECURSOS DIDÀCTICS

Pel que fa a aquest tema del llibre, molt interessant per cert, vull assenyalar que m'ha cridat molt l'atenció el punt anomenat "Programa de dibuix" perquè no coneixie el KidPix, i em sembla molt interessant poder donar moviment a les imatges. A més, també es poden preparar seqüències d'imatges amb l'ajut del programa "Slide show", i fer narracions per als infants.

Desprès voldrie destacar també, el programa "Clic" i "Jclic", aquest programa ja el coneixie i considere que pot ser molt educatiu per als alumnes. A més, amb el Jclic, els nens a més de familiaritzar-se amb l'ordinador, poden aprendre al mateix temps altres continguts.

Per acabar, la clau és introduir la revolució tecnològica a les aules, crear aules d'infantil amb TIC integrades: pissarres digitals, ordinadors, equipaments audiovisuals... això no vol dir que ens hagem d'oblidar la pissarra de guix, del treball sobre el paper, de l'ús dels llibres... Però no n'hi ha prou a tenir molts recursos tecnològics a les aules, sinó que el que calés fer-ne un ús educatiu.

No hay comentarios: